Статии с етикет: Борисов vs Радев - 24novini.bg
Статии с етикет: Борисов vs Радев - 24novini.bg

"Няма да коментирам този човек... Това е вероломно нападение, че не сме били готови за кризата. Подал ми бил ръка...",

Нова серия от словесната престрелка между държавния глава и управляващите. Чрез медиите президентът Румен Радев отправи въпроси към премиера и главния прокурор.

 

Премиерът Бойко Борисов коментира в негов стил, по екзоточен начин, думите на президента Румен Радев за сваляне на доверието му от правителството, като нарече шефа на кабинета на президента "келеш", а журанлистите сравни с "мисирки", които го гонят и "крякат".

Ако е неговият телефон - разбирам, може би знае. Това заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на упреците на президента Румен Радев, че държавата се управлява чрез телефон. 

 

"Президентът Румен Радев имаше две години да говори срещу Слави Трифонов, но не съм го чул да се обади", заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на военно учение в Шабла.

 

Столицата на Венецуела Каракас се намира през две морета и един океан разстояние или на 9230 км по въздух от София. Страната е на ръба на гражданска война от няколко седмици заради двамата президенти, които има в момента.

 

Не стига, че той ни шамари ежедневно, пък после ме питате мен дали водя война и какво печеля. 

 

Премиерът Бойко Борисов се страхува от предсрочни избори. Около това мнение се обединиха в сутрешния съботен блок на БНТ политологът Андрей Райчев и изборния математик Михаил Константинов. 

 

Среща с Борисов ще има, когато водената от него коалиция разработи визия за справянето с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на катастрофалния срив на инвестциите и за постигане на икономически ръст, който да направи така, че да догоним държавите от Централна и Източна Европа, заяви президентът Румен Радев.

 

Няма ден президентът да не е нападал правителството. Това е все едно някой да ти удря шамари, а хората да казват "те се бият". Това заяви премиерът Бойко Борисов на въпрос дали има война между двете институции в интервю за БТВ. 

 

Страница 1 от 5

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...