Статии с етикет: Мая Манолова - 24novini.bg
Статии с етикет: Мая Манолова - 24novini.bg

Удължаването на мандата е прoтивоконституционно намерение и е без прецедент в новата българска история. Управляващите искат да удължат мандата си, а Борисов иска да спаси властта си, а не бизнеса и работните места.

Има таен план за удължаване мандата на правителството и Народното събрание с времето на извънредното положение. Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред медиите във Велико Търново.

 

Днес в съда в Пазарджик Манолова ще защитава Златка Цвеева в делото с оператора на инсталацията за горене на опасни отпадъци в Пещера.
Ще има торнадо от гладни бунтове наесен, ако властта не спре да харчи парите на хората за приятеския си кръг.

Премиерът Борисов и придворните му говорители се опитват да повлекат всички в срутването на техния модел, но решението е различно. След всички тези скандали Борисов трябва да поиска вот на доверие, за да се види кой подкрепя него и неговия модел на управление и кой не.

 

Идете си с мир, не правете политическа криза, призова Мая Манолова премиера Борисов на живо във Фейсбук снощи  и му препоръча вместо да спи с пистолет до главата от страх, да отиде да си лее куршум.

Мая Манолова: Г-н Борисов, кой е П.М., когото Вашите депутати от ГЕРБ ще назначават за шеф на КЕВР?

 

От "Изправи се.БГ" настояваме законопроектът за "спящите акции" в боновите книжки да бъде оттеглен и да не бъде предлаган за разглеждане от Министерския съвет. Той предвижда недопустима национализация, а потърпевши ще бъдат около 3 млн. български граждани, чиито икономически права ще бъдат увредени.

 

Премиерът Борисов да дойде с джипа на язовир Тича до Шумен и да види каква работа са свършили институциите:  най-скъпата, най-некачествената вода е тук. А Шумен и Търговище, околните общини, общо над 200 000 души са застрашени от безводие.

Бизнесменът Васил Божков, който е с 18 повдигнати обвинения у нас и се намира в Дубай, пусна поредната порция скандални твърдения на страницата си във "Фейсбук".

 

Страница 1 от 81

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...