Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg
Статии с етикет: Йорданка Фандъкова - 24novini.bg

Столичният кмет Йорданка Фандъкова е платила 286 000 лв. за преместваема тоалетна пред НДК.

Мъж от София е бил задържан, защото е заплашил кмета на столицата Йорданка Фандъкова с убийство.

Асфалтът по "Дондуков" се разтопи, а кметът Йорданка Фандъкова подведе столичани във Фейсбук, че ако си извадят протоколи от застрахователи, можели да ги пратят на фирмата нарушител и да преетндират за щети.

Десислава Билева е новият заместник-кмет по екология в София. Тя застава на мястото на освободената Йоана Христова, която напусна общината по лични причини. Билева е работила дълги години в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, била е експерт в здравното и в екоминистерството.

Столичният кмет Йорданка Фанкъдова се закани с много сериозен контрол за всички, които ще искат да се връщат в София, защото много от тях били в Банско и по морските курорти.

 

Мерките срещу разпространението на COVID-19 са удължени до 12 април със заповед на министъра на здравеопазването.

 

Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление.

 

Фирмите на Кирил Домусчиев, Румен Гайтански-Вълка и на пернишките бизнесмени Димитър Борисов и Иво Иванов ще чистят и извозват боклука на София през следващите 5 години.

 

Столичната община ще получи два терена от църквата, за да построи две училища и детска градина в кварталите „Витоша- ВЕЦ – Симеоново“ и „Манастирски ливади  изток“, съобщи „24часа“.

Столичният общински съвет (СОС) прие предложението на кмета на София Йорданка Фандъкова за увеличаване на данъците за най-замърсяващите и мощни автомобили в столицата, както и на данъка за възмездно придобиване на имущество, предаде БТА.

 

Страница 1 от 35

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...