Борисов: Цветанов ми липсва всеки ден (видео) - 24novini.bg

Борисов: Цветанов ми липсва всеки ден (видео)

Борисов заяви, че Цветанов му липсва и може би има доверие на Каракачанов Фейсбук на Бойко Борисов
23.06.2019 | 21:58
(0 гласа)

"Цветан Цветанов ми липсва всеки ден. Той беше моето семейство, а аз се разделих с него", заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов. Министър-председателят сподели това в отговор на въпроса дали има доверие на хората, които са в обкръжението му. 

"Нямам доверие. Виждате, че аз се разделих с най-близкия си човек. Аз, за съжаление, нямам семейство и Цветанов беше моето семейство",

допълни Борисов изказването си. 

По думите на премиера с бившия председател на ПГ  на ГЕРБ и заместник-председател на партията са се чували

"по пет пъти на ден, за всяка едно нещо и сега ми липсва".

"И аз нямам доверие на най-близките си сътрудници",

категоричен е Борисов относно изказването на вицепремиерът Красимири Каракачанов от ВМРО, че няма доверие на близките си колеги и допълним, че го разбира.

Премиерът обясни още, че трябва

"два кораба да се организират, самолетите трябва да се организират, сто бронетанкови машини, ново военно училище, всичко това го прави той (Каракачанов - б. ред.)

и да речем, че с него си имаме доверие двамата".

Припомняме, че след скандалите с купените от Цветанов апартаменти на занижена цена, той подаде оставка първо като председател на парламентарната група, а след изборите и от всички ръководни позиции в ГЕРБ. 

"Обсъдил съм всичко с премиера, той е най-близкият ми човек. Обсъдил съм решението си с господин Борисов и съпругата ми", заяви Цветанов по време на брифинг в парламента, когато обяви, че напуска като шеф на депутатите в Народното събрание.

 

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...