Борисов похвали министрите за Ф16: Изтърпяхте много (видео) - 24novini.bg

Борисов похвали министрите за Ф16: Изтърпяхте много (видео)

Премиерът Бойко Борисов поздрави всички министри, свързани със сделката за Ф16. На първо място той благодари на Красимир Каракачанов. Фейсбук на Бойко Борисов
31.07.2019 | 16:30
(0 гласа)

 Министър-председателят Бойко Борисов откри днешното правителствено заседание с похвали към министрите за одобрената от парламента и обнародваната в „Държавен вестник“ сделка със САЩ за закупуването на осем изтребителя Ф16. Това стана ясно от видео, публикувано във Фейсбук страницата на премиера.

 

 

„Изтърпяхте много“,

заяви Борисов и благодари на първо място на военния министър Красимир Каракачанов, който отсъстваше подари лечение, стана ясно от изявлението му.

Той благодари за усилията на всички министерства, най-вече на министерството на финансите, на министерството на икономиката и на Министерството на отбраната.

„Въпреки съпротивата на нашите политически и идеологически опоненти, въпреки враждебната среда, в която работите, ви поздравявам за куража, силата, търпението“,

благодари премиерът на всички министри, които са участвали в сделката.

 

Борисов коментира поздрава, изпратен от департамента на САЩ и стигна до заключението, че „постигнатото винаги се оценява“.

„Видяхте съобщението на Департамента. Четат го всички“, похвали се премиерът.

„Българската армия такова нещо не е виждала. Войската ни дочака модерното въоръжение цели 28 години след Промените“, заяви той и не пропусна да подчертае, че на подобна модернизация все още не могат да се зарадват други страни от Европейския съюз.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...