Посрещнаха Борисов с гайди в Крумовград (видео) - 24novini.bg

Посрещнаха Борисов с гайди в Крумовград (видео)

В Дънди Прешъс Метълс Борисов беше посрещнат с гайди. Фейсбук на Бойко Борисов
23.08.2019 | 13:00
(0 гласа)

Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа и започна да обикаля предизборно. Днес той е в района на Кърджали и на Крумовград. 

 

 

Във фирмата Дънди Прешъс Метълс в Крумовград, където се добива злато, Борисов беше посрещнат с гайди,

стана ясно от видео, публикувано в неговата Фейсбук страница.

"Гледайте каква инфраструктура се е изградило тук сред тези камъни",

коментира премиерът в предишно видео, пътувайки до предприятието за златодобив. 

Причината Борисов да пътува натам е, че се открива нова нова златна мина.

Той ще даде символично начало на добива от рудника "Ада тепе" край Крумовград.

Добивът реално вече е започнал, като компанията е изградила обогатителна фабрика, чиито краен продукт е получаването на златен концентрат. 

Преди това той посети в Кърджали стадиона на футболен клуб "Арда", където му бяха представени проектите за финансиране на стадиона, за дамогат да се играят домакински мачове там.

Той се срещна с ръководството на футболния клуб и с проектанти, които са изготвили проект за допълнително модернизиране на стадиона. 

По време на срещата им са обсъдени варианти за справедливо решение за финансиране на клуба, каквото получават всички футболни отбори от Първа професионална лига. Целта е разходите да са оптимизирани максимално. 

"Помогнали сме на всички или с тревно покритие, или с осветление. Очаквам следващата седмица да ми дадат точната сметка, за да помогнем и на "Арда" да играят домакинските си мачове тук",

заяви Борисов пред медиите. 

Днешната дискусия е следствие от разговора на ръководството на футболния клуб с премиера в началото на август, когато те поеха ангажимент да предоставят подробни планове за подобряване на спортното съоръжение.

С Борисов са министърът на младежта и спорта Красен Кралев, както и министърът на финансите Владислав Горанов. На срещата присъстват и представители от местната власт.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...