Борисов се ядоса на публикациите за ресора на българския комисар - 24novini.bg

Борисов се ядоса на публикациите за ресора на българския комисар

Борисов предупреди да не се пише за ресота на българския комисар в ЕК, докато няма окончателна информация Борисов предупреди да не се пише за ресота на българския комисар в ЕК, докато няма окончателна информация Facebook/ Бойко Борисов
09.09.2019 | 12:00
(0 гласа)

Ще имаме ресор, който хем ще ни харесва, хем ще е по-голям, и ще е достаен за България, и ще е модерен... И с поне три пъти по-голямо финансиране. Тава каза в двуминутно живо включване, очевидно ядосан, премиерът Борисов.

Припомняме, че от два дни се разпространява публично новината, че

Мария Габриел от ГЕРБ няма да получи искания от Борисов ресор дигитална икономика, а вероятно култура или култура и образование, което е значително по-скромно

от амбицията на премиера.

Днес след публично събитие в НСА, където откри модернизираната спортна база, премиерът отговори на публикациите така:

"Това говорене за комисарите не е добре. От Евроомисията помолиха докато не се дадат официално от всички държави комисарите, да не се коментира, защото все някоя държава ще реагира. Не знам дали Италия си посочи комисаря", каза още Борисов.

Той изрази недоумение защо медиите продължават да пишат по темата за ресора на българския комисар, след като още нищо не е договорено.

Той не отговори на въпрос за Шенген и твърдението му от по-рано, че "вече не ни е важно" влизането в шенгенското пространство..

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...