Борисов: Ще освежавам ГЕРБ. Помогнах на Силвия Великовa - 24novini.bg

Борисов: Ще освежавам ГЕРБ. Помогнах на Силвия Великовa

Днес премиерът е на посещение в Русе. Фейсбук на Бойко Борисов
13.09.2019 | 14:19
(0 гласа)

"Искам да освежа партията. В сряда казах, че това е последният път, в който пускам кметове за повече от трети мандат", заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Русе, където той е заедно с министъра на образованието Красимир Вълчев и правят инспекция на ремонтирани училища в града.

 

 

"Правим много неща, но винаги има едно-две лоши, които се прикачват", заяви той. 

Борисов обясни пред журналистите, че

вчера се е чул със Силвия Великова от БНР, която беше свалена от ефир и е направил всичко възможно, за да я върнат обратно.

"Когато вчера разбрах за свалянето на Силвия Великова от ефир, аз й се обадих лично. Може би от 20 години се познаваме. Обадих се да ми потвърди и помолих да предадат на директора на БНР, че все пак съм председател на партия, което ме прави и шеф на най-голямата парламентарна група, която го е и избрала за директор и ако не оправи това безобразие днес сутринта ще отида в парламента и ще поискам депутатите да му искат оставката",

обясни премиерът и попита какво още е можел да направи.

Борисов заяви, че не знае кой оказва натиск в радиото и кой е заглушил програмата на "Хоризонт" днес и призова журналистите да разследват случая. 

"Не знам кой оказва натиска, но знам какво щях да направя с парлментарната си група", уточни премиерът. 

Премиерът е категоричен, че му е омръзнало от афери около завода "Дунарит" и затова ще направи всичко възможно на търга държавата да купи завода на 100%.

"И отгоре ще дадем на търга и ще бъде 100% държавен. Това мога да гарантирам, че ще стане, докато имам някаква позиция", заяви той. 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...