Миролюба Бенатова припомни видео с Борисов: Цветанов е най-сигурният ми човек (видео) - 24novini.bg

Миролюба Бенатова припомни видео с Борисов: Цветанов е най-сигурният ми човек (видео)

Борисов нарича Цветанов "най-важният ми човек". Преди 10 години. Припомни М.Бенатова във видео от тогава YouTube/ Миролюба Бенатова
12.10.2019 | 08:40
(0 гласа)

Журналистката Миролюба Бенатова припомни в YouTube запис на свое интервю от bTV от преди 10 години, в което Борисов говори откровено за приятелството си с Цветан Цветанов и посочва всички шансове, които му е дал в политиката.

Анонсът на предаването е "Какво е да си втори, след като 8 години си бил първи?", по повод на измерения тогава по-висок рейтинг на Цветан Цветанов от този на Бойко Борисов.

Премиерът подчертава, че има обвинения към Цветан Цветанов, че е като сянка на премиера, но и че иска да му вземе мястото. Също посочва, че Цветанов му е като син и му е дал всичко в кариерата.

 "Най-важният ми, най-сигурният ми човек в сферите, в които съм бил.

Като бях главен секретар, на него му вярвах повече, отколкото на началниците на служби. Като станах кмет, си го сложих заместник-кмет.

Като стана ясно, че трябва да направим партия, пратих него да направи структурите", казав Борисов в интервюто за втория човек в ГЕРБ тогава.

"Когато станах премиер, го направих пръв свой заместник.

Ако не му харесва кариерата, нека да работи срещу мен!", казва Борисов.

Премиерът тогава не допуска, че Цветанов ще иползва рейтинга си, за да си направи собствена партия.

Видеото на Миролюба Бенатова има над 33 хиляди гледания в YouTube от качването си преди няколко дни.

Припомняме, че също в bTV Бойко Борисов даде интервю на 8 октомври, в което заяви, че след двете интервюта на Цветан Цветанов те не поддържат вече досегашните си приятелски отношения.

"След интервютата, които Цветан Цветанов даде, не ми липсва. Той изговори много глупости", заяви премиерът Борисов в сутрешния блок на бТВ.

Той допълни, че

не е очаквал бившият заместник-председател на ГЕРБ "да започне толкова бързо да говори срещу колегите си и срещу партията".

"Пожелавам успех на новия проект на Цветанов", каза още Борисов и добави: "Апартаменгейт ни разби, нанесе ни тежки репутационни удари".

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...