Посрещнаха Борисов с "Добре дошъл в Цветановград" - 24novini.bg

Посрещнаха Борисов с "Добре дошъл в Цветановград"

С плакати "Добре дошъл в Цветановград" премиерът беше посрещнат във Велико Търново. С плакати "Добре дошъл в Цветановград" премиерът беше посрещнат във Велико Търново.
13.10.2019 | 13:40
(0 гласа)

Жители на Велико Търново посрещнаха премиера Бойко Борисов с плакати  "Добре дошъл в Цветановград" по време на посещението му в старата столица в петък, за д априсъства на клетвата на курсантите във военното училище. 

Табелата на входа на Велико Търново беше облепена с надпис "Цветановград",

подобни надписи саиздигнати и на една от новоизградение улици в града. Именно от там премина Бойко Борисов, който забави кортежа, за да прочете какво пише на плакатите, след което прецени, че е по-добре да не спира.

Сред плакатите имаше таква с надпис

"А канализация кога?", "Пак забравихме водопровода! Пак ли ще има ремонт на ремонта?", "Типично по герберски".

На входа на града Борисов беше посрещнат и от активисти на БСП, които не са доволни от управлението.

"Вместо Бойко Борисов да отговаря на въпроси в парламента, дойде да прави предизборна кампания, заедно с кандидатите на ГЕРБ във Военния университет, което рпедставлява нарушение на закона", заяви Петко Тюфекчиев- областен председател на БСП и посочи, че новоизградената улица, която Борисов е трябвало да открие, но се е отказал заради негативното посрщеане, е финансирана по „Бедствия и аварии“ и има само една отводнителна шахта.

„Той дори не слезе от колата си и не можа да види вкопаните гаражи, които чакат 30 години да имат подход към гаражите си и при всеки по-голям дъжд мазите им се напълват с вода“, коментира Валерия Дончева- БСП.

По думите на Стоян Витанов от БСП за улицата са похарчени 1 800 000 лева публичен ресурс, за което трябва да отговори кмета.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...