Борисов: Дано пожарът в "Пирогов" не е от цигара - 24novini.bg

Борисов: Дано пожарът в "Пирогов" не е от цигара

Борисов благодари на екипите на МВР и пожарната за спасените в "Пирогов" хора и помоли за минута мълчание в памет на Стефан Данаилов. Борисов благодари на екипите на МВР и пожарната за спасените в "Пирогов" хора и помоли за минута мълчание в памет на Стефан Данаилов. Архив
27.11.2019 | 13:20
(0 гласа)

Дано не се окаже, че причината за пожара в "Пирогов" е запалена цигара.

Това заяви премиерът Бойко Борисов днес по време на редовното правителствено заседание по повод избухналият тази нощ пожар в "Пирогов", при който загинаха двама души. Той благодари на дежурния екип на МВР и на пожарната. 

"Благодарности за това, че обгазените хора са живи", допълни министър-председателят. 

Борисов обяви, че правителството ще гласува 200 000 лева хуманитарна помощ за Албания, която бе ударена от силно земетресение вчера и изрази своите съболезнования за жертвите.

"Подготвили сме и пакети при необходимост, екипи за разчистване. Не бива да ги оставяме сами и затова гласуваме тези средства и имаме готовност с жива сила и техника", подчерта премиерът. 

Бойко Борисов помоли и за минута мълчание в памет на актьора Стефан Данаилов, който почина миналата нощ.

"Моля за мълчание в памет на Стефан Данаилов – добър приятел, голям мъж, голям, актьор, голям човек. Мисля, че загубата е действително голяма за българите, защото той беше обичан човек", заяви министър-председателят.


0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...