Борисов ще дава пари за хиподрум, за сестрите няма. Все още... - 24novini.bg

Борисов ще дава пари за хиподрум, за сестрите няма. Все още...

Борисов ще дава пари за хиподрум, за сестрите няма Борисов ще дава пари за хиподрум, за сестрите няма
07.03.2020 | 20:30
(1 глас)

Премиерът Бойко Борисов заяви днес, че всичко, което са поискали сестрите до този момент, е направено. Видя се, че заплатите не са такива, за които се говори. Винаги съм имал уважение към тях, след понеделник ще предложим един пакет и да видим как ще работим.

 

 

Това каза министър-председателят в Шумен, където инспектира стадион „Панайот Волов“,

за който правителството отпусна 3 милиона лева за ремонт.

"С тези 3 млн. лв. първо ще оправите терените, после ще започнете да събаряте опасните места. Първото, което трябва да направите, е да подмените всичко рушащо се със здраво. Да има къде да транират децата", заяви Борисов.

"Днес бях на състезание с коне. Напълни ми се душата. Иска ми се, сега с Горанов говорих, един републикански хиподрум да направим, за да може всички селски състезания на него да се провеждат", разкри премиерът.

"Започвайте, като дойда следващия път, ще ви дам още. Сега няма да ви давам повече, защото ви знам, ще ги изхарчите и ще кажете, че не ви стигат", каза на хората Борисов.

Премиерът каза, че е обещал козирка на "Левски".

"Всичко е работа на ръководството и никой бизнесмен не може да бъде накаран на сила да поеме ръководството. Видя се, че имат огромна фенска маса, да мислят и ние можем да помогнем. Както правим и други стадиони и там ще помогнем", поясни той. На въпрос дали ще се срещне с медицинските сестри, премиерът заяви, че всички тези хора тук могат да се качат на козирката и да искат.

Борисов коментира и темата за мигрантската криза.

"Дават ни за пример, но има напрежение в Гърция. Натискът на нашата граница е нулев, споразумението с Турция важи с пълен обем. Сега и с Урсула фон дер Лайен си общуваме, дори сега й пратих снимки от днес и тя се убеждава, че в България няма етническо напрежение. Но четири години проспаха положението в ЕС и съм им го казвал.

Когато ние си защитавахме границата те не го направиха. Черно море е толкова топло колкото и Егейско, но важното е, че българите спят спокойно. Помните Харманли, Овча Купел, центъра на София когато се разхождаха хиляди мигранти и колко е спокойно днес. Дано се реши този проблем, защото това ще се отрази на туризма и инвестициите, но ние продължаваме да си изпълняваме задълженията, нулева нелегална миграция", подчерта премиерът.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...