Спрягат австрийски специалист за директор в Левски - 24novini.bg

Спрягат австрийски специалист за директор в Левски

Вили Рутенщайнер може да поеме цялата спортна власт в Левски Вили Рутенщайнер може да поеме цялата спортна власт в Левски
13.06.2018 | 13:20
(0 гласа)

Собственикът на Левски Спас Русев е на прага да осигури спортен директор за футболния клуб Левски. Визитката нa спрягания специалист е повече от впечатляваща, а дали австриецът ще пристигне на Герена ще бъде ясно в най скоро време.

 

Вилибалд Рутенщайнер е директор на австрийската футболна федерация от 2011 г., а два пъти е заставал и на резервната скамейка като старши треньор на националния отбор.

Идеята на Спас Русев е в ръцете на Рутенщайнер да бъде съсредоточена цялата спортно-техническа власт. От първия отбор на сините, до детско юношеската школа на клуба.

От австриеца ще се очаква да въведе съвсем нов модел на управление на футболния клуб.

Рутенщайнер вече е бил на Герена и е наблюдавал баража на за класиране на Левски срещу Черно море. Любопитно е, ако австриецът пристигне в София, какъв тандем ще направя с друг европейски специалист в Левски, какъвто е Делио Роси.

Междувременно сините привърженици очакват новини и от Швейцария, където собственикът на клуба е в разговори за нови попълнения за лятната селекция на Левски.

0
0
0
s2smodern
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...