Колко пъти седмично се тренира за добра форма - 24novini.bg

Колко пъти седмично се тренира за добра форма

Фитнес на улицата, в парка или в зала заедно с балансирано хранене и много вода са гаранция за успех Фитнес на улицата, в парка или в зала заедно с балансирано хранене и много вода са гаранция за успех
07.09.2019 | 17:03
(0 гласа)

Ако искате да трансформирате тялото си, като го намалите, трябва да направите корекции в менюто си и да включите упражнения, фитнес, джогинг или друг спорт.

Ако целта ви е да стопите мазнините по корема, добро решение е

съчетаването на диетичен план и тренировки за дългосрочен резултат.

Няма конкретен период от време, който да планирате, но за по-малко от 2-3 месеца не е реалистично да очаквате резултати. Зависи от човека, казва Хедър Милтън, клиничен специалист към NYU Langone Sports Performance Centre.

Най-добрият съвет е да се фокусирате върху постоянството в тренировките – поне 5 пъти на седмица.

За да топите мазнините, 50% от приема на калории трябва да идва от въглехидрати, 25% - протеини, а останалите 25% - мазнини, казва Ники Джюп, диетолог към университета в Орегон.

Добавете още упражнения за издръжливост поне два пъти седмично. При всички положения първо се консултирайте с диетолог. Оттам нататък универсален съвет е да ядете по-малко преработени храни и повече пълнозърнести.

Поддържайте баланс при приема на протеини, въглехидрати и мазнини. Яжте редовно храна, богата на витамини и минерали, тъй като те подпомагат здравословния метаболизъм. Пийте много вода и яжте лимони.

Има принципни правила за успеха. Например трябва да сваляте по 900-1300 грама на седмица, не повече, за да сте здрави.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...