Хороскоп за 16 май: за Скорпиона започва тих период - 24novini.bg

Хороскоп за 16 май: за Скорпиона започва тих период

От 16 май започва тих период за Скорпиона, за Стрелеца - конфликти От 16 май започва тих период за Скорпиона, за Стрелеца - конфликти
16.05.2018 | 06:55
(0 гласа)

На 16 май за Скорпиона започва тих период, за Стрелеца - конфликти

 

ОВЕН

Не си губете времето

Ще постигнете добри резултати, стига да овладеете желанието си да влизате в постоянни конфликти и пререкания с всички хора около себе си. Често обичате да противоречите и налагате мнението си. Е, ако го правите точно днес, това ще доведе до сума от излишни конфликти и ненужни спорове, които само ви губят времето.

 

ТЕЛЕЦ

В нов период

В сряда от вас се иска да сте пресметливи и добре да преценявате ситуациите, в които попадате. Вие вече се намирате в етап на ново начало, което ще се отрази както в личния ви живот, така и в професионалния. Именно в службата днес ви е доста напечено. Нужно е да се владеете и да не налагате мнението си чрез агресия.

 

БЛИЗНАЦИ

Премисляйте думите и делата

Луната гостува във вашия знак и ви прави доста емоционални, чувствителни и често нетърпеливи за всичко, което желаете да ви се случи. Денят е благоприятен и ви дарява с много шансове, но сте прекалено прибързани. Обмисляйте по-добре всички приказки. Премисляйте делата си, за да не стъпите накриво и после да съжалявате.

 

РАК

Забравете за кредита

За вас следва период на затишие. Не изпъквайте. Освободете се от излишното напрежение и от стремежа си да правите впечатление. Днес е по-добре за вас, ако сте бекграунд актьори. Наблюдавайте отстрани. Забравете за вземането на уж изгоден кредит, който, ако изтеглите около днешния ден, ще връщате доста трудно и продължително.

 

ЛЪВ

Общителни, но и разсеяни

Очаква ви доста благоприятен ден. Превръщате се в център на вниманието. Днес сте общителни, контактни и търсите социалния допир с хора от вашата среда, а и с нови запознанства. Внимавайте обаче от толкова много контакти да не пропуснете важните делови и служебни ангажименти с изтичащ срок, които трябва да свършите.

 

ДЕВА

Днес е важен ден

Днес имате представа, какво точно да свършите и как да се представите на работното място. Съсредоточени сте в дейността си. Имате концентрацията и знаете, че ако днес се представите добре, то ще си отворите вратичка за развитие в кариерата за близкото бъдеще. Прави сте, днес е особено важен ден, от който наистина зависи бъдещето ви.

ВЕЗНИ

Семейството ви спира

Ключов принцип в днешния ден е раздвижването. Имате шанса да се заловите с нещо миниатюрно, мъничко и незначително на пръв поглед, но в последствие то да донесе големи резултати и един жадуван успех. Конфликтите ви са в семейните среди, заради това, че тъкмо близките ви се оказват спирачка за размаха на крилете ви.

 

СКОРПИОН

Не се претоварвайте

Като представители на елемент Вода и вие днес навлизате в по-тих и спокоен период, в който не бива да поемате непосилни ангажименти или да се заемате с дела, с чийто срок не можете да се справите. Не спорете с близките и приятелите си и не търсете конфликта с тях. Овладейте емоцията и просто не се претоварвайте психически.

 

СТРЕЛЕЦ

Конфликтът е налице

В сряда сте в делово настроение. Можете да намерите решение на всеки един междуличностен проблем. Лошото е, че се бъркате там, където не ви е работата. Месите се във взаимоотношенията между хората, без да бъдете молени за това. Конфликтите са ясни и точно вие сте виновниците за тях.

 

КОЗИРОГ

Напрежението си тръгва

Това е денят, в който Марс напуска вашия знак и ви освобождава от огромното количество излишна енергия и напрежение, с което ви товареше в последните два месеца. Е, спокойствието ще усетите след седмици, но все пак е важно да се подчертае надеждата, че то си тръгва от вас. Отпразнувайте го.

 

ВОДОЛЕЙ

Мощ и енергия

Това е доста силен ден за вас. Марс навлиза в знака ви и още от първите минути на гостуването му ще усетите мощната енергия. Време е за действие. Амбициите ви се засилват, както се засилва и самоувереността ви. Все пак, за да не допуснете грешки, преценявайте силите си и не се залавяйте с прекалено големи дела точно днес.

 

РИБИ

Без извънредни ангажименти

В сряда не се насилвайте да правите неща, които не ви се вършат. Не поемайте извънредни ангажименти. Важно е какво мислите и как се отнасяте с хората около себе си. Дали ще ги спечелите на своя страна, или ще ги отблъснете изцяло. В личен план сте разочаровани от поведението на близките си. Не оправдават вашето доверие.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...