Седмичен хороскоп за 21-27 май: лесни дни за Рак и Дева - 24novini.bg

Седмичен хороскоп за 21-27 май: лесни дни за Рак и Дева

Седмичен хороскоп до 27 май: лесни дни за Рак и Деви, напрегнати за Скорпионите Седмичен хороскоп до 27 май: лесни дни за Рак и Деви, напрегнати за Скорпионите
21.05.2018 | 07:06
(0 гласа)

Седмичен хороскоп за 21-27 май: лесни дни за Рак и Дева, напрегнати за Скорпиона

Овен

Нищо да не се пропуска! Това е принципът, който трябва да следвате през седмицата. Необходимо е да бъдете в добра форма и доър жизнен тонус. Седмицата се очаква да бъде богата на събития и емоции, също и интересна. Основното нещо е да имате достатъчно енергия, за да се справите с всички дела, с които сте се захванали. Друго важно условие за успех е да се приспособите към ритъма на другите, а не да диктувате своят собствен. Няма да бъдете безспорен лидер, но ще бъдете със сигурност човекът, който ще взема най-важните решения. Подгответе се за новите проекти, но без да се отказвате от текущите дела.

Благоприятни дни- 21

Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Телец

Тази седмица е добро време за инвестиции. Ще можете да инвестирате в по-надеждни и рентабилни проекти. Същевременно трябва да се въздържате от авантюрите и рисковите предложения. Овладейте лекомислените настроения. До вас ще останат само тези хора, сътрудничеството, с които е ползотворно и необходимо за успеха ви. Лесно е да се определят приоритетите, да се разделят важните задачи от второстепенните и по този начин да се освободите от излишни тревоги и безпокойства. Постоянството на вашите чувства и нагласи са необходими за спокойната и хармонична атмосфера в личния ви живот.

Благоприятни дни- 22, 23

Неблагоприятни дни- 21, 27

 

Близнаци

Седмицата от професионална гледна точка може да бъде относително гладка и успешна, както и богата на интересни възможности. Може да бъде оскъдна само от към емоции и чувства. Ако страдате от недостатъчно впечатления, животът може да се окаже доста еднообразен. Но към края на периода ще бъде по-сложно: от време на време ще възникват проблеми, и ще трябва да се справяте с тях като трудно ще можете да разчитате на благоприятното съчетание на обстоятелствата или помощта на съюзници. Препоръчително е да се съсредоточите върху решаването на практическите проблеми и да отложите търсенето на отговорите на философските въпроси, които ви измъчват.

Благоприятни дни- 21, 24, 25

Неблагоприятни дни- 22, 23

 

Рак

Това ще е една добра седмица за тези, които не преследват празните илюзии, а умеят да държат здраво нещата в ръце. Ще намерите сили да устоите на изкушенията и съблазните, без да губите реалните възможности. От помощ ще ви е способността да разбирате хората. Така ще откриете от пръв поглед достойните партньори и надеждни съюзници и ще отстраните всякакви авантюристи и мошеници. В компанията на разумни, спокойни и уравновесени хора ще се чувствате комфортно и леко, а в контакт със свръх емоционалните, ще ви налегнат съмнения, ще станете раздразнителни и с честа смяна в настроенията.

Благоприятни дни- 22, 23, 27

Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Лъв

В професионалната сфера нещата започват лека полека да се променят. Вие трябва да бъдете внимателни, иначе няма да успеете да реагирате на време. Успехът ви зависи до голяма степен от способността ви да забележите второстепенните детайли и да уловите невидимата връзка между събитията. Сега сте по-малко доволни от когато и да е. Има възможност да се планира по-нататъшно развитие на кариерата или разширяване на бизнеса. Не трябва да се ограничавате само до малките неща. Нужно е и можете да се целите и по-високо, да се даде простор и на фантазията. Мнозина ги очакват пътувания, срещи и преговори. Не всички от тях ще бъдат успешни. Старайте се спокойно да се отнасяте към неуспехите, да не се ядосвате на забавянето и отлагането, които през тази седмица ще изобилстват.

Благоприятни дни- 24, 25

Неблагоприятни дни- 21, 26, 27

 

Дева

Седмицата няма да бъде лесна. Ще се наложи да защитавате своите интереси. Успехът може да ви струва скъпо. Съпротивлението ще ви отнема сили. Умората ще се трупа. Да въведете ред в личния си живот ще бъде къде къде по-лесно, отколкото в професионалната сфера. Благоприятно е да направите приготовление за първите крачки за нещо, което отдавна сте си поставили като цел. Не се огорчавайте от по-бавните резултати. Знайте само, че сте на прав път и с всеки ден ситуацията ще се променя към по-добро.

Благоприятни дни- 27

Неблагоприятни дни- 22, 23

 

Везни

Настройте се за трудови подвизи. Седмицата ще е успешна, но само за онези, които могат да работят усърдно и проявят издръжливост. В неблагоприятните моменти, които и сега не са изключени, вие ставате твърде упорити и това само изостря допълнително ситуацията. В същото време, можете да спасите положението, ако бъдете склонни на малки отстъпки. Личните проблеми могат да бъдат избегнати, ако дадете повече свобода на себе си и другите. Не трябва да се опитвате да ръководите живота си в пълно съответствие със стандартите и идеалите, а е добре да се опитате да разберете и да отговорите на собствените си нужди.

Благоприятни дни- 21

Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Скорпион

Началото на седмицата ще е напрегнато, но иначе благоприятно. Вие много рискувате, което не е чак толкова необходимо. Голяма е вероятността от грешки, които ще доведат до проблеми в бизнеса и финансови загуби. Опитайте да разберете, че някои възможности, които изглеждат примамливи, в действителност не са толкова добри. Не допускайте депресивните настроения. Необходимо е да можете да отстъпите, да промените решенията си или да останете настрана. Всичко това не е признак на слабост, но част от стратегията, необходима за успеха.

Благоприятни дни- 22, 23

Неблагоприятни дни- 21, 27

 

Стрелец

Запрятайте ръкавите. Тази седмица ще работите усилено. Именно от това, до колко ще бъдете усърдни и старателни, ще зависи и вашият успех. Необходимо е да разчитате само на себе си. Нито деловите партньори, нито съюзниците ви ще решат вашите проблеми. Сега е благоприятен момента за обсъждане на сложни въпроси с ръководството и с влиятелни хора. Ще трябва не само да намерите верният тон, но и да проявите настойчивост, Подготвяйте са за следващите дни, когато ще направите добро впечатление, а доверието към вас ще нарасне.

Благоприятни дни- 21, 24, 25

Неблагоприятни дни- 22, 23

 

Козирог

Разнообразните събития едва ли ще ви оставят време да почивате. Още в началото на седмицата трябва да се настроите по най-конструктивен начин. Вместо да се оплаквате за пропуснатите ползи и възможности, да обвинявате другите, или да търсите причината за неуспех в себе си, по-добре да се концентрирате върху изграждането на нови планове. От вашата способност да направите положително впечатление зависи успеха на общото дело. Личните отношения се развиват напрегнато. В този случай не трябва да търсите емоции и да предприемате решителни крачки, особено в неблагоприятните моменти.

Благоприятни дни- 22, 23, 27

Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Водолей

Водолеите, които не могат да се справят с решението на професионалните и лични проблеми, ще се отдадат на мечти и фантазии. Може би ще постигнат някои творчески успехи, но става дума повече за идеи, отколкото за реални постижения. Вие осъзнавате, че имате голям потенциал, но преживявате факта, че не може да бъде реализиран. Всеки път, когато преигравате, изпускате добри възможности. Истината е, че може да промени ситуацията само едно ползотворно сътрудничество. Условие за хармония в личните ви отношения се явява вашето спокойствие и увереност в правилността на вашите постъпки.

Благоприятни дни- 24, 25

Неблагоприятни дни- 21, 26, 27

 

Риби

Не забравяйте, че вашите действия определят бъдещето развитие на ситуациите. Емоционалният фон като цяло до голяма степен ще определя вашето настроение. Ако успеете да видите нещата в реалната им светлина, то ще отстъпят напразните тревоги и вие ще се чувствате по-уверени и значително по-добре. Лекотата и хармоничното развитие на личните отношения, за съжаление са илюзорни. Изглежда си мислите, че ще можете да плувате по течението и всичко от само себе си да се нарежда, но не е така. Трябва да поемете контрола над ситуациите в свои ръце. Това разбира се ще бъде трудно и ще изисква вземане на някои важни решения.

Благоприятни дни- 27

Неблагоприятни дни- 22, 23

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...